Атанасов бе категоричен, че Гинка и Славчо Върбакови са подставени

...
Атанасов бе категоричен, че Гинка и Славчо Върбакови са подставени
Коментари Харесай

Мазало! Всички Одумват Гинка Върбакова, Но Вижте В Каква Кокошкарска Схема Лъсна Мъжът Й Славчо, Ще Паднете!

Атанасов бе безапелационен, че Гинка и Славчо Върбакови са подставени лица в договорката, нямат управнически опит и нямат задоволителен финансов запас за присъединяване в договорката.

Аферата с ЧЕЗ има заряд да смъкне държавното управление, сподели Атанасов и напомни, че преди години още веднъж ЧЕЗ беше в основата на рухването на кабинета на Бойко Борисов. Тогава високите сметки бяха повода, вдигнала хората на протест.

" Учудвам се на арогантния непукизъм на премиера, ето към този момент излиза с концепция за балканско Белене. Енергоразпределителната система на страната е част от националната сигурност и от година договорката се точи. Ако българските служби не са показали интерес, значи някой им е споделил да не се занимават с това ", добави водачът на ДСБ с уточнението, че този някой е министър председателят, защото той управлява тези служби.

По думите на Атанасов има задоволително данни за това, че има опасност от пране на пари в тази договорка – може да има скрити играчи, които ще вземат участие с финансиране и не знаем кои са.

Лидерът на ДСБ уточни още, че е съмнително мълчанието във връзка с банката, която ще взе участие. Той съобщи, че знае, че финансирането ще стане по три канала и единствено един ще е от банка.

„ За обществото е значимо държанието на държавното управление, което е длъжно да се грижи на националната сигурност, а тук има неглижиране ”, сподели Атанасов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР