Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица.

...
Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица.
Коментари Харесай

Вижте кой е номиниран в „Игри на волята“

Атанас ще би трябвало да се потвърждава за втора поредна седмица. Веселякът от Траки още веднъж получи номинация, откакто племето му загуби борбата през днешния ден, а Атанас даже не взе участие в нея.

Прабългари още веднъж завоюваха борбата за територия в „ Игри на волята “

Всяко племе имаше куб, който трябваше да бута през трасето. Един боец трябваше да е от горната страна, а четирима да го бутат. По трасето трябваше да се събират флагове, като след всяка цитадела със знаме се сменяше и войнът на куба.

Първи съумяха да съберат своите пет флагове Прабългари, втори останаха Славяни, а последни Траки. „ Имахме неверна тактика, не се слушаме “, заключи Радостина, а Наско показа, че като фен, го е позор, че е от това племе.

Номинациите на Траки не изненадаха никой. Въпреки че Наско победи в елиминационната борба и нямаше виновност за загубата на територия, той още веднъж беше номиниран, само че този път не тъй като го считат за слаб състезател, а тъй като племето му чака той отново да победи. Дали упованията им ще се оправдаят, ще разберем в петък!

„ Усетих, че при Юлиян може да се работи с сексапил “, това показа Роберта, която от няколко дни се държи другарски с учителя. „ Усмивката ми го кара да промени държанието си “, показа тя. Нищо от това не остана прикрито за Пламен, който поддържа дейностите на Роберта. „ Женската хубост е огромно оръжие “, заключи той. До къде ще стигне тя обаче и няма ли Юлиян да се усети, ще разберем напълно скоро.

След като Славяни се прибраха в територията си, видяха, че Марешка я няма. Воините са обезпокоени и никой не знае какво се случва с нея. Дали и тя ще напусне шоуто по този начин ненадейно като Йоана или ще се завърне, ще стане ясно тази седмица.

В четвъртък вечер следва борбата сред Славяни и Прабълагри. Загубилите ще би трябвало да излъчат номиниран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР