Атанас се запознал с Йорданка във фейсбук. 58-годишният мъж, който

...
Атанас се запознал с Йорданка във фейсбук. 58-годишният мъж, който
Коментари Харесай

Доживотен затвор за Атанас, убил мъчително и жестоко Йорданка от Варна


Атанас се срещнал с Йорданка във фейсбук. 58-годишният мъж, който не е от Варна, дошъл в морския град и заживял с нея през юли 2019 година Първоначално взаимното общуване било обикновено. Месец по-късно обаче двамата постоянно почнали да се карат, нормално след приложимост на алкохол.

На 8 август 2019 година двамата пили ракия. След това диалогът им ескалирал в препирня и Атанас се нахвърлил върху дамата, като гневно й нанасял удари с юмруци в главата и шията. Въпреки опитите на Йорданка да се отбрани, Атанас я повалил на земята, притискал тялото й и почнал да я души. След няколко минути я умъртвил.

Направил няколко фотоси на убитата с мобилния си телефон. Измил тялото й и я положил да лежи на леглото единствено по бикини. На идващия ден, след щедро количество алкохол, Атанас съобщил на щерка си, че е умъртвил Йорданка. Тя не повярвала, защото усетила, че татко й е доста пийнал. Изпратил фотоси на мъртвата жена на брачна половинка й, от които ясно се виждала окървавената глава на Йорданка.

Атанас дал отговор на позвъняване на сестрата на убитата, на която обяснил, че Йорданка е умряла. Същата вечер тя дружно със брачна половинка си посетили квартирата, в която живеела Йорданка. След като били открити от тях голям брой следи от пострадвания по тялото на убитата, подали сигнал на тел. 112.

Тестван за алкохол при задържането, дрегерът отчел 3,35 промила алкохол в издишания въздух от 58-годишния причинител.

Доживотната присъда на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР