Атанас Мулетаров е новият изпълнителен директор на Напоителни системи“ ЕАД,

...
Атанас Мулетаров е новият изпълнителен директор на Напоителни системи“ ЕАД,
Коментари Харесай

„Напоителни системи“ е с нов изпълнителен директор

Атанас Мулетаров е новият изпълнителен шеф на „ Напоителни системи “ ЕАД, оповестиха от пресцентъра на сдружението за Moreto.net.

Той е определен с решение на Съвета на шефовете на сдружението.

Мулетаров има дълготраен опит в „ Напоителни системи “ ЕАД, като от 2011 година досега е бил шеф на дирекция „ Собственост и наеми “ в Централното ръководство на сдружението.

Припомняме, че през февруари бе определен нов ръб на шефовете на „ Напоителни системи “ ЕАД. За изпълнителен шеф на сдружението бе назначен Николай Чалъков.

Одитният отчет тогава сподели, че в сдружението е нарушена финансовата дисциплинираност и има възможност то да бъде декапитализирано. Одитът е открил и нарушавания в публичните поръчки, които са осъществявани в интерес на избрани компании, като други са дисквалифицирани, уточни тогавашният министър на земеделието Иван Иванов. По думите му има индикации за машинация, сложили под риск потреблението на европейски средства за ремонт на напоителните уреди по Програмата за развиване на селските региони. Всички тези изводи са изпратени за инспекция към Министерство на вътрешните работи и Държавна организация " Национална сигурност ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР