Атанас Минев – съпругът на модната шефка Ивет Григорова е

...
Атанас Минев – съпругът на модната шефка Ивет Григорова е
Коментари Харесай

Мъжът на Ивет Григорова се бута в политиката

Атанас Минев – брачният партньор на стилната шефка Ивет Григорова е решил да си опитва шанса в политиката, кандидатирайки се за кмет на столичния регион „ Лозенец “. Запознати издават, че точно Григорова го е насърчила да се развива в това занятие. Двамата са дружно от петилетка и въпреки мнозина да не имаха вяра във връзката им, тя на инат на всички процъфтява.

 

В обществената мрежа Минев разгласи, че влиза в конкуренцията за кмет на регион „ Лозенец “ като самостоятелен претендент, повдигнат от предприемчив комитет и подсилен от партии и локални обединения. Не взел елементарно решението, само че пък е добре премислено. Посочва, че тези, които го познават знаят къде е израсъл и къде продължава да живее, както и какви борби е водил за региона.

Подчертава, че в никакъв случай не се е плашил от компликациите и е наясно пред какво е изправен, както и че няма да бъде елементарно. Завършва с думите: „ С признателност и почитание за поддръжката! “

 

След като преди няколко години Григорова се раздели с втория й брачен партньор – дизайнерът Евгени, заживя под един покрив с Минев. И въпреки връзките им да стартираха като извънбрачна случка, след това се задълбочиха. И до през днешния ден Ивет не може да повярва, че я е споходила такава огромна обич в по-късна възраст. При все, че е трансферирала 50-така и има внук от щерка й Луиза, не се усеща като застаряваща баба, а продължава да се любува на живота.

С Минев се срещнали в столично заведение. Той бил индивидът, който направил първата крачка. Отначало тя не му обръщала чак такова внимание и отговаряла сбито на известията, които й изпращал във Facebook. Той обаче излязъл много напорист и с времето освен се сближили, а и даже открили, че имат доста общи черти в характерите и се допълват взаимно.

 

След развода й с дизайнера, той не желал нито да я вижда, нито да я чува. Ненавижда я поради изневярата й с Атанас и даже след толкова време към момента не е намерил сили да й елементарни, при все, че двамата имат 20-годишна щерка – Теодора.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Ивет Григорова Атанас Минев кандидат-кмет район „ Лозенец “ София
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР