Атанас Месечков не е бил интимен с мъж вече близо

...
Атанас Месечков не е бил интимен с мъж вече близо
Коментари Харесай

СУША! Наско Месечков не си е лягал с мъж от 9 години

Атанас Месечков не е бил съкровен с мъж към този момент близо 9 години и трайно е минал в лагера на хетеросексуалните. Топ танцьорът признавал пред близки, че еднополовата обич му липсва, само че имал нечовечен ултиматум по въпроса от половинката си Кремена.

Оправната кокона още през цялото време открила разпоредбите в двойката. Тя е доста богата, държи най-голямата генетична лаборатория в България и финансира всичките бизнес инициативи на Наско. За сметка на това красавецът туря завършек на гей осъществяванията и минава в правия път.

Освен единствено с хонорарчетата си, без Кремена Месечков ще остане безприютен. В момента цялото им семейство живее в апартамент, закупен от нея преди брака и не предстои на делба.

Най-неприятното следствие, в случай че се раздели с жена си, несъмнено, е обвързвано с децата му. Креми не си поплюва и в случай че мъжът й я съобщи, повече няма да му разреши да припари до дребните Айлин и Давид.

Кремена по принцип била доста ревностна, само че в тази ситуация за нея ревността е двойна, тъй като се постанова да ревнува брачна половинка си и от дамите, и от мъжете. Наско беше открит педераст, преди да се запознае с Кремена преди 8 години. Не съумя да устои на парите й, а и искаше да има деца, заради което изостави гей живота си, само че желанието за него не може да му се изпари.

В момента Месечков взе участие в „ Денсинг старс “, където се вижда ясно по какъв начин има страха жена си.

Танцьорът получи травма по време на шоуто, само че тя не е сериозна и няма да му попречи да продължи присъединяване си. Той разгласи, че ще се подложи на интервенция, само че не разкри по кое време и къде.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР