Атанас Месечков е един щастлив и много влюбен мъж, а

...
Атанас Месечков е един щастлив и много влюбен мъж, а
Коментари Харесай

Атанас Месечков и красивата му съпруга на екзотично приключение

Атанас Месечков е един благополучен и доста влюбен мъж, а това той постоянно споделя в своя Инстаграм профил. Танцьорът качва доста постоянно фрагменти с най-любимите си хора, а в този момент направи очевидци хилядите си почитатели на нещо друго - екзотичната му почивка, на която е дружно с красивата си половинка. 

" Когато намериш малко време за себе си. Почивката е нещо от което всеки има потребност, тъй че направете всичко допустимо, с цел да се откъснете от действителността... най-малко за малко ", написа към красива фотография Месечков, на която е дружно с жена си Кремена. Двамата са се отдали на странствуване не къде да е, а на едно от топ местата за отмора на родния елит - Малдивите и по-точно хотелски комплекс, който е ситуиран в биосферен резерват под егидата на ЮНЕСКО в атола Бaa. 

Виж още:

От фотосите, които Месечков споделя излиза наяве, че за да си починат оптимално, той и жена му са оставили двете си дечица вкъщи, осигурявайки си задоволително време един за различен на сантименталното място, където несъмнено човек може да изключи за всички битови и ежедневни проблеми. През деня плаж, плуване и доста отмора, а вечер е време за вкусна храна и по-елегантни тоалети, виждаме от фотосите на Месечков.

Виж още:

Месечков постоянно е казвал, че мечтае да има семейство и несъмнено съумя да сбъдне този своя идеал. Преди време в свое изявление той показа, че щастието за него е работата му и неговите близки. " Трябва да избереш няколко неща, с цел да бъдеш в съвършена форма. Аз съм избрал танци и положително семейство ", описа преди време Месечков пред NOVA. Той и неговата жена обожават деца и те са нещото, което ги изпълва с обич и наслада. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/atanasmesechkov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР