Атанас Колев се разчупи дотам във връзката си с горещата

...
Атанас Колев се разчупи дотам във връзката си с горещата
Коментари Харесай

Прекали: Атанас Колев с неприлична СНИМКА и обяснение какво точно му прави Лидия! (ВИЖ ТУК)

Атанас Колев се " разчупи " до такава степен във връзката си с горещата чалга бомба Лидия, че стартира да минава границите на приличието и да не помни, че над 90 % от фенската му маса са още възпитаници.

Преди ден рапърът пусна и то два пъти (явно се беше разгорещил доста) фотография, на която е чистак г@л до кръста и парадира с връзката си с певицата. Над фотото той е пояснил, че дължи убийствената си (според него) форма и визия на две неща - на киселото мляко, което яде непрекъснато и на любовните игрички с Лидия.

Някои от потребителите в мрежата не се стърпяха и му направиха забележка да е по-смирен и да не тръби наляво и надясно за връзките си, все едно това му е първата връзка с момиче в живота. Той обаче си знае своето.

А близки до Наско Колев през смях разкриха, че той бил като захласнат от Лидия и не спирал да върви след нея, даже по участия. След работата й се затваряли в първия хотел и я скъсвал от... обич. Наско е още млад и пращи от тестостерон, а продуцентите на Лидия се бояли да не надуе корема и да се наложи да прекъсне кариерата си.

" Екипът към нея никак не обича Колев и по всякакъв начин се старае да приказва и прави неща, които да ги държат разграничени. Ако, не дай си Боже, се случи двамата да скъсат, тези ваучър ще вдигнат ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР