Атанас Колев и Лидия определено са една от най-харесваните двойки

...
Атанас Колев и Лидия определено са една от най-харесваните двойки
Коментари Харесай

Модерен интериор: В дома на Атанас Колев и Лидия е топ лукс

Атанас Колев и Лидия несъмнено са една от най-харесваните двойки в нета. Да, мнозина бяха сюрпризирани, когата публично стана ясно, че двамата са във връзка, само че хората са го споделили - противополностите се притеглят.

Рапърът и фолк певицата се обичат и са към този момент дружно повече от година. Най-логичното нещо, е да живеят дружно, което наподобява се е случило към този момент.

Виж още: Опасно близки: Анджела Ташева и нейна другарка си играят в доста секси екипчета

Влюбените гълъбчета живеят в много съвременен и първокласен дом, а това видяхме от стори на Наско Колев. Варненската звезда показа фотото долу, на което се вижда част от хора на двойката. По-рано Лидия също бе качила фотография от същото място, само че тя не гледаше филм, а се беше заела с физически извършения.

Виж още: " Дълго време търсих себе си в тълпата ": Яница от " Един за различен " сподели новото гадже, огромен сладур е 

 Instagram

Видно е, че помещението е много огромно, а в стаята има и голяма огледална стена, завършена със същите месингови рамки. Модерна и първокласна - такава е домашната атмосфера в дома на Колев и Лидия.

Виж още: Скромен пазар: Бояна Генова пръсна 250 лева за бебешки дрешки, взела най-основното

Наскоро Лидия пък изненада всички, показвайки братчето си Живко, който също като сестра си се занимава с музика, въпреки и не като реализатор. Фотото най-вероятно е направено след следващото присъединяване на Лидия, въпреки че двамата наподобяват впечатляващо свежи.

Но в действителност няма по какъв начин да не се впечатлим от приликата в стила сред Атанас Колев и Живко, като също по този начин цветовете в косата на по-малкия брат на Лидия припомнят една визия на рапъра.

Виж още: Луксозен, моден, с панорама: Зара от Биг Брадър сподели дома си в Дубай 

 Instagram

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР