Атанас Фурнаджиев, който беше избран за вицепрезидент на Българския футболен

...
Атанас Фурнаджиев, който беше избран за вицепрезидент на Българския футболен
Коментари Харесай

Фурнаджиев: Има идея за повече камери за ВАР

Атанас Фурнаджиев, който беше определен за вицепрезидент на Българския футболен съюз, приказва пред медиите. Той оглави и комисия, която ще се занимава с подновяването на контракта за системата ВАР. Фурнаджиев показа, че има концепция да бъдат употребявани повече камери за системата за видеоповторения, само че не е ясно дали централата има задоволително пари, с цел да си ги разреши.
Прочетете още
„ Изпълкомът се избира на Конгрес и той завърши. Няма по какъв начин да бъде определен някой в Изпълкома “, стартира Фурнаджиев по отношение на въпрос за член на Изпълнителния комитет на БФС, излъчен от екипа на Димитър Бербатов.

„ Първо да кажа, че договорът с Hawk Eye е до края на другата година. Ние сме обезпечени до края на идващия сезон. Нормално е, когато тръгнем да възобновяваме един контракт, да проучим конкуренцията и да приемем най-хубавите условия. Точно с тази цел беше направена комисия, която да договаря и с други компании. Доволни сме и със настоящия сътрудник, само че би трябвало да приемем конкурентни условия “, изясни Фурнаджиев.

„ Идея за ВАР има, въпрос е на финансиране и на най-хубава оферта. Ще забележим какви пари биха коствали спомагателни камери и дали можем да си го позволим “, сподели още вицепрезидентът на БФС.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР