Атанас Атанасов поиска подкрепа от съмишленици за нов мандат като

...
Атанас Атанасов поиска подкрепа от съмишленици за нов мандат като
Коментари Харесай

Атанас Атанасов поиска подкрепа за нов мандат като председател на ДСБ

Атанас Атанасов изиска поддръжка от съидейници за нов мандат като ръководител на „ Демократи за мощна България “. На страницата си във фейсбук той написа: " Искам поддръжка, с цел да работя уверено за отстояване идеите на ДСБ, одобряване на нова политическа просвета в партията, опазване на идентичността ни и създаване на идващото потомство политици. Нека дружно създадем България мощна! ".

След предварителните парламентарни избори на 14 ноември м.г. Атанасов разгласи, че поема политическата отговорност за незадоволителния резултат на ДСБ като част от " Демократична България " и ще насрочи съвещание на висшия конгрес на групировката, на което да бъде определено ново управление.

В поста си през днешния ден той оповестява, че на 18 януари е уведомил членовете на Изпълнителния съвет на ДСБ, че още веднъж ще се кандидатира за ръководител на партията, воден от разбирането за отговорност пред гласоподавателите " да осигурим резистентност на ръководството, което да изолира носителите на корупционния модел, да подсигурява демократичното развиване на страната, евроатлантическите полезности и възобновяване на парламентарната република ".

Националната конференция е планувана за 12 февруари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР