Атанас Атанасов от Демократична България пусна клип пред журналистите в

...
Атанас Атанасов от Демократична България пусна клип пред журналистите в
Коментари Харесай

Атанас Атанасов пусна запис, свързан с изборни измами

Атанас Атанасов от Демократична България пусна клип пред публицистите в коридорите на Народното събрание, обвързван с операция на изборните резултати.

Атанасов изясни, че става въпрос за нещо, което се е случило в един огромен град в Южна България и добави, че всеки ще може да чуе по какъв начин един човек проучва държанието на изборната администрация посочена от ГЕРБ.

Той разяснява гласуваните на второ четене промени в Изборния кодекс и посочи, че единственото нещо, което ще се брои и ще се вписва в протокола на секционните комисии са хартиените бюлетини и хартиените разписки от машините. Беше отхвърлено предлагането най-малко протоколът, направен от машините, да бъде прибавен към изборните бумаги, той няма да участва, т.е. - да няма никаква диря от самите машини, разяснява Атанасов.

" Чувате по какъв начин приключва записът - " това е единият от методите, с които може да имаме преимущество ". На процедура се основава организация за това хората на ГЕРБ, които са участници в секционните комисии да унищожават хартиените бюлетини ", изясни той.

Преди седмица от " Демократична България " и " Продължаваме Промяната " разясниха въпросния видеозапис на брифинг в Народното събрание като прецизираха, че той носи заглавието " Бай Ганьо от ГЕРБ прави избори ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР