Атанас Атанасов и Цецка Бачкова са кандидатите до момента за

...
Атанас Атанасов и Цецка Бачкова са кандидатите до момента за
Коментари Харесай

Атанас Атанасов и Цецка Бачкова са кандидатите за председател на ДСБ

Атанас Атанасов и Цецка Бачкова са претендентите досега за ръководител на „ Демократи за мощна България “, сочи информация в профилите им във Facebook.

Националното заседание на партията ще избира ново управление на 12 февруари в София. Уставът разрешава кандидатури да има и в последния миг, на самия конгрес.

Зам.-председателят на партията и евродепутат Радан Кънев се отхвърля от конкуренцията за лидерското място, излиза наяве от профила му във фейсбук. " В последна сметка, след много размисъл, взех решение да не се кандидатирам за ръководител на " Демократи за мощна България " на Националното заседание идната седмица... Далеч по-важно - при никакви условия няма да се трансформира в участник в развой, който да заплаши единството на партията ДСБ или на обединяването Демократична България, или да бъда спирачка пред засилената консолидация на обединението ", изяснява решението си той.
свързани новини1988на 05.02.202253802на 15.11.2021
Цецка Бачкова, зам.-председател на ДСБ, ще взе участие в лидерската конкуренция. " Аз се кандидатирам за ръководител на партията, тъй като желая ДСБ да заеме още веднъж своето почтено място на политическата карта на България и Европа и имам вяра, че мога да вдъхновя и управлявам екипа, с който да вървим дружно по този път ", написа в претекстовете си тя.

Подкрепа от съидейници за нов председателски мандат изиска предходната седмица и актуалният водач Атанас Атанасов. " Искам поддръжка, с цел да работя уверено за отстояване идеите на ДСБ, одобряване на нова политическа просвета в партията, опазване на идентичността ни и създаване на идващото потомство политици. Нека дружно създадем България мощна! ", написа той на страницата си във Facebook.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР