Атанас Атанасов беше преизбран за председател на ДСБ на 17-ото

...
Атанас Атанасов беше преизбран за председател на ДСБ на 17-ото
Коментари Харесай

Атанасов остава шеф на ДСБ, а Да, България с намалено ръководство

Атанас Атанасов беше избран отново за ръководител на ДСБ на 17-ото Национално заседание на партията в събота. Кандидатите за поста бяха т ой и досегашната зам.-шеф на партията Цецка Бачкова. Генералът разгласи, че в това съревнование е имало и "удари под кръста ", само че изиска те да бъдат забравени.

Общо гласоподаваха 490 души, 288 от тях поддържаха Атанасов, а 199 бяха за Бачкова. След като бе избран отново за ръководител на ДСБ, той постави и трима свои заместници - Кристина Петкова, Людмила Илиева и Йордан Иванов.



Евродепутатът Радан Кънев, който се отхвърли от присъединяване в борбата за председателския пост, към този момент не е зам.-шеф на партията.

Ден по-късно Да, България, която също е част от обединението Демократична България понижи оперативното си управление от 16
на 14 души. Промяната се случи по предложение на ръководителя Христо Иванов, оповестиха оттова.

Той влиза по право в изпълнителния съвет на партията, а по негова концепция място би трябвало да имат депутатите Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева и Атанас Славов, както и правосъдният министър Надежда Йорданова и министърът на електронното ръководство Божидар Божанов.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР