Атакуващият играч на Славия Питър Макрилос беше избран за Играч

...
Атакуващият играч на Славия Питър Макрилос беше избран за Играч
Коментари Харесай

Макрилос: Славия е клуб с традиции, тук съм да помогна на отбора и да се развивам

Атакуващият състезател на Славия Питър Макрилос беше определен за Играч на кръга след мачовете от 19-ия кръг на efbet Лига от треньорите в елитната ни дивизия. Той осъществя две от попаденията при триумфа на "белите " над Арда Кърджали с 3:2. Това е негова първа сходна премия.

"Благодаря доста за тази премия, благодаря на съотборниците ми, както и на клуба, те ми помогнаха да я печеля ", разяснява той.

"Благодарен към за премията, не съм я очаквал, желая да оказа помощ на тима да излезе от това състояние, в което се намира сега. Атмосферата в отбора не е доста добра, откакто през вчерашния ден загубихме дуела, фокусирани сме в идващия дуел. Отношенията сред играчите са положителни, опитваме се да излезем от обстановката. В един мач играем добре, в различен не толкоз ", добави още Макрилос.

"Славия е огромен клуб, с история и обичаи, чест е за мен да играя за този тим, това е крачка в развиването ми, уповавам се да усъвършенствам играта си и да оказвам помощ на Славия. Играл съм в Англия, Гърция и Финландия, тук нивото на шампионата е много високо, по тази причина пристигнах да играя тук, това е мое мнение ", добави Макрилос.

"Всеки мач е значим, задачата е да спечелим оптимално вероятния брой точки, желаеме да побеждаваме във всеки един мач, желая да играя като в мача с Арда, както и всеки мач да печелим. Моят разум е зает напълно в Славия, пристигнах тук да играя за Славия ", сподели още играчът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР