Атакуващият халф на Монтана Сергей Георгиев е получил предложение и

...
Атакуващият халф на Монтана Сергей Георгиев е получил предложение и
Коментари Харесай

И Локо вариант за Сергей Георгиев

Атакуващият халф на Монтана Сергей Георгиев е получил предложение и от Локомотив (Пловдив), написа " Тема Спорт ". Той е мечтан и от Септември (София). Вероятността Георгиев да остане на " Огоста " не е доста огромна. На " Лаута " към този момент привлякоха флангови футболист. Локо си върна Бирсент Карагерен. При " черно-белите " може да се появи и различен някогашен кадър на отбора - нападателят Рангел Абушев. " Смърфовете " стартират подготовка на 15 юни (петък).

Фен клуб Локомотив Пловдив провежда шампионат в памет на легендата Аян Садъков. Рекордьорът по мачове с всички национални гарнитури умря на 1 юли 2017 година. Надпреварата ще се организира на " Лаута " тъкмо година, откакто от този свят си отиде един от най-големите пловдивски футболисти.

" Черно-бели братя. Тази година за първи път ще се организира шампионат по футбол в чест на огромния Аян Садъков под мотото " Легендите не умират ". Ще се срещнем на 1 юли на изкуственото игрище до нашия дом в " Лаута ". Организатори са Бригада Пловдив под егидата на Фен клуб Локомотив Пловдив ", написаха почитателите на Локо.

Записването става до 25 юни (понеделник).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР