Атакуващият халф на Левски Ивелин Попов говори след успеха на

...
Атакуващият халф на Левски Ивелин Попов говори след успеха на
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Важно е да печелим, за да се доберем до Европа! Искам да сме по-отговорни

Атакуващият халф на Левски Ивелин Попов приказва след триумфа на отбора с 2:0 над Ботев (Враца) в дуела от 23-ия кръг на еfbet Лига. 

 Пет месеца по-късно Левски победи на Пет месеца по-късно Левски победи на " Герена " след красиви голове
" Доста положително първо полувреме. Леко разпределяне през втората част. Пропуснахме да решим мача. Това не би трябвало да става. Ботев (Враца) имат нелоши футболисти, можеха да избягат на контраофанзива, когато върнат един гол и знаете какво става. Почваме да ритаме топката. Трябваше да си решим мача. Всеки един гол носи повече самочувствие.

Днес се получиха много забавни неща, хубави голове. През седмицата сносно работихме. Надявам се да продължим по този начин. През идната седмица ще имаме много тежък противник. Сами сме си отговорни за ситуацията, в което се намираме. Важно е да печелим, с цел да се доберем до Европа.

27  Левски - Ботев (Враца)
Искам да сме по-отговорни. Всеки в своята зона. Да не разчита непрекъснато на другия. Отбор сме, когато един сбърка, различен да го поправи, само че да слушат малко повече треньора и опитните и нещата ще се подобрят ", съобщи Попов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР