Атакуващият халф на Интер Никола Илиев е отхвърлил предложение на

...
Атакуващият халф на Интер Никола Илиев е отхвърлил предложение на
Коментари Харесай

Никола Илиев отказа да заиграе в клуб от Серия А, халфът е пред завръщане в България

Атакуващият халф на Интер Никола Илиев е отхвърлил предложение на тим от Серия " А ", твърди профилираният за " нерадзурите " уебсайт fcinter1908.it. Става въпрос за оферта на Верона за наем на родния национал за идващия сезон, само че той не е поискал да заиграе за " мастифите ".

Според информацията Илиев сигурно няма да остане в Италия през новата акция, а ще отиде в чужбина. Смята се, че най-вероятният сюжет е юношата на Ботев (Пловдив) да се завърне в българския шампионат, откакто неотдавна той беше обвързван с ЦСКА.
 ФК ЦСКА 1948 също се включва в борбата за Никола Илиев
ФК ЦСКА 1948 също се включва в борбата за Никола Илиев

Клубът има упоритостите да нападна купата през сегашния сезон и ненапразно към този момент са отхвърлени предложения за Ивайло Чочев и Георги Русев

Също по този начин не липсва интерес и от други шампионати, най-много от белгийското. 19-годишният гений, който има контракт с Интер до лятото на 2025-а, към момента няма мач за първия състав на клуба, само че за сметка на това е записал 58 мача с 16 гола и 14 асистенции за Примаверата. Освен това той има и осем срещи с фланелката на България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР