Атакуващият халф Месут Йозил сподели, че преминаването му в Арсенал

...
Атакуващият халф Месут Йозил сподели, че преминаването му в Арсенал
Коментари Харесай

Йозил: Арсенал ме направи по-добър футболист


Атакуващият халф Месут Йозил показа, че прекосяването му в Арсенал от Реал Мадрид преди пет години го е направило по-добър футболист. Немският национал дойде на „ Емиратс “ през 2013 година, когато бе притеглен от Кралския клуб за 42,5 милиона паунда.

„ Дойдох в Арсенал поради невероятните футболисти и историята на клуба “, съобщи 29-годишният футболист, чийто контракт с „ артилеристите “ изтича след края на сезона.

„ По това време имаше страхотни играчи, от които можех единствено да се изучавам. Исках да потвърдя на клуба, че имам гений, който желая да доразвивам. Точно това и стана. В Арсенал станах по-добър футболист и се гордея с това, че съм част от този популярен тим “, добави още той.

Напоследък името на Йозил се тиражира интензивно в пресата с това, че редица европейски грандове ще се опитат да си обезпечат услугите на играча през януари, като измежду спряганите имена са Манчестър Сити, ПСЖ и Барселона.

Мениджърът на „ артилеристите “ Арсен Венгер обаче изрази убеденост преди дни, че една от звездите на отбора ще остана на "Емиратс" и след януарския трансферен прозорец.

На този стадий отборът от Северен Лондон е на шестата позиция в класирането във Висшата лига с актив от 37 точки. Тази вечер от 21:45 часа българско време „ топчиите “ одобряват Челси в лондонското дерби от 22-ия кръг на Премиър лийг. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР