Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов ще бъде аут от

...
Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов ще бъде аут от
Коментари Харесай

Попето аут поне за 4 мача

Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов ще бъде навън от терените за най-малко четири мача. Това значи, че някогашният капитан на националния тим ще се завърне в игра за сините за 1/16-финала за Купата на България против Вихрен (Сандански) в края на ноември.

Най-оптимистичните предвиждания са, че Попето може да се възвърне за дуела със Славия на 19 ноември, само че за момента прогнозите са, че това няма да се случи. Плеймейкърът е получил мускулна контузия при равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) в последния кръг, когато осъществя попадението за сините.

Контузията му попречи да тренира с отбора от началото на седмицата. Тя се е оказала по-сериозна и Ивелин Попов съвсем несъмнено ще пропусне идващите дуели на Левски в шампионата с ФК ЦСКА 1948 Сф, Черно море, Спартак (Варна) и Славия.

След семейството в събота на сините им следва по-дълга аудиенция в морската ни столица. Първо столичани ще изиграят в сряда отсрочения мач с моряците от четвъртия кръг на шампионата, а четири дни по-късно ще гостува и на соколите. Между дуелите отборът няма да се прибира в София, а ще остане на лагер в града. След тези срещи Левски посреща Славия, като спортно-техническият щаб на сините се надява, че до тогава Ивелин Попов ще бъде възобновен.

Бившият капитан на националния тим страдаше от травма и преди началото на сезона, откакто получи контузия по време на контролата с Академия Пандев. След като се възвърне, Попето изигра 10 дуела за сините в шампионата, като престоя на терена 595 минути, отчитайки се с две попадения и същия брой асистенции. Вчера Ивелин Попов навърши 35 години, като бе поздравен от клуба, съотборниците му и БФС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР