Атаките срещу нас няма да спрат, подготвени сме. Никой не

...
Атаките срещу нас няма да спрат, подготвени сме. Никой не
Коментари Харесай

Васил Терзиев не очаква да го посрещнат на Московска с червен килим и ключ от общината

Атаките против нас няма да спрат, готови сме. Никой не е очаквал цветя и рози преди локалните избори и след тях да ни посрещат на аления килим с ключа от общината. Ще би трябвало крепко да поработим. Това съобщи на София Васил Терзиев на конференция пред публицисти, откакто претендентите за районни кметове на " Продължаваме промяната " / " Демократична България ". Терзиев е повдигнат от обединението ПП/ДБ, подкрепена от гражданските организации на " Спаси София " и " Екипът на София ".

До края на месеца следва да бъде оповестена и общинската листа на обединението за локалните избори.

Терзиев ще подлага на критика всичко направено от сегашния кмет на София Йорданка Фандъкова, ще ревизира, в случай че се наложи, само че няма води акция единствено на отричане .
 ГЕРБ към момента умува за претендента за столичен кмет
ГЕРБ към момента умува за претендента за столичен кмет

Обсъждат се много имена

На въпрос на той отговори, че е подготвен да отиде на спор за София, когато станат ясни всички претенденти за кметове на локалните избори. Това, за което работим, не е единствено избирателен резултат, а предпоставки за положително ръководство, с което просто да влезем пред прага на улица " Московска " 33 (сградата на Столична община - б.р.), акцентира Васил Терзиев.

Той уточни, че огромната разлика са екипът и сърцатостта, с която ще работи обединението за локалните избори, както методът от характерности да се направи тим и този тим да осъществя поставените цели.

Васил Терзиев увери още, че няма конспирация в претендентите за районни кметове на София и обединението застава зад всички 24 индивида. От обединението издига различен претендент за регион " Студентски ", а не настоящия - Петко Горанов, тъй като има различен, по-силен претендент, който да го поддържат.
 56% от българите биха дали своят вот на локалните избори наесен
56% от българите биха дали своят вот на локалните избори наесен

Очаква се балотаж сред Васил Терзиев и претендент на ГЕРБ за кмет софия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР