Атаките срещу кабинета не са страшни, а нормални. Ние критикуваме

...
Атаките срещу кабинета не са страшни, а нормални. Ние критикуваме
Коментари Харесай

Марешки: Аз не съм ядосан на никого. Ядосан е българският народ

Атаките против кабинета не са страшни, а естествени. Ние подлагаме на критика несвършената работа, с цел да подтикваме ръководещите. За 6 месеца държавното управление не е свършило нищо. Не може единствено в предизборна конюнктура да се дава обещание и след това да не се извършва. На хората им писна.

това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия водачът на партия "Воля " Веселин Марешки. "Ние сме уверени в нашите качества. Ние сега сме в най-хубавата роля. Никой не чака нищо от нас, дребна парламентарна група сме, може да подлагаме на критика. Ние желаеме да управляваме едно малко дружество, с цел да покажем нашите благоприятни условия. Нека ни дадат пристанище "Варна ". Какво ще изгубят толкоз? Ако за една година пристанище "Варна " покаже растеж с 20%, ще потвърдим опциите си ", разкри Марешки.

"След трите свине, тримата идиоти и тримата простаци има още една тройка - тримата без имунитети. Тройките в държават се оказаха четири. Ние сме отговорни за всичко в страната - за мизерия, за беднотията, за всичко. Аз не съм сърдит на никого. Ядосан е българският народ. Изборът на членове от Висш съдебен съвет от парламентарната квота сподели следващите сделки. Те станаха без нас. Системата е по този начин сработена, че останалите партии не се тормозят да вземат участие в сделките. Ние сме в политиката, с цел да споделяме нещата такива, каквито са ", разкри Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР