Атаката срещу Булгаргаз и неговия директор е за да се

...
Атаката срещу Булгаргаз и неговия директор е за да се
Коментари Харесай

ГЕРБ: Атаката срещу "Булгаргаз" е за да се върнат посредниците


Атаката против " Булгаргаз " и неговия шеф е с цел да се върнат медиаторите, това е грандиозна корупционна скица, каквато не сме виждали от 90-те години, разяснява Делян Добрев от ГЕРБ при посещаване в село Кирково, дружно с водача на партията Бойко Борисов.

" Тогава съзнателно се банкрутираха предприятия (каквато е задачата в този момент с " Булгаргаз " ), с цел да може " медиаторите " да вземат бизнеса на тези предприятия. От 90-те години не сме виждали такава корупционна скица. Цялата борба е за милиарди ", акцентира Добрев.

Бойко Борисов напомни думите на Румен Овчаров от изявлението му в предаването " Тази събота и неделя ", че 60 000 мегавата единствено за 3 секунди са " харизани " на Румъния. Това е количество, равно на половината за деня консумация на цяла България, съобщи Борисов.

" Ние ги дебнехме да ги хванем с милиони. На мен ми спретнаха компромат с чекмеджето и ме разнасяха цялостен месец. Тук става дума за милиони чекмеджета. И какво става - първите са си внесли рушветите - по 80 лева на мегаватчас. Аз предизвестих - ще има война с " Булгаргаз ", защото едните желаят да вземат " пътя на копринката ", съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и основаната през седмицата от депутатите краткотрайната комисия за промени в Конституцията.

" Ако искаш промени в Конституцията ти трябват 2/3 болшинство. Коалицията няма това болшинство, т.е. ние, " Възраждане " или Движение за права и свободи би трябвало да ги подкрепим. Те нямат диалози с нас, а желаят комисия, с цел да бъде Христо Иванов ръководител “, съобщи Борисов.

Той изясни, че от ГЕРБ са чакали парламентарната комисия, с цел да вземат участие интензивно в смяната на правосъдната система. " И в частност - основният прокурор да бъде разследван. Това го имаме и като план, и като поддръжка. Само че те не желаят това да се случи. Христо Иванов и неговата компания ги интересува единствено постът ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР