Атаката сега е концентрирана срещу Корнелия Нинов, защото тя е

...
Атаката сега е концентрирана срещу Корнелия Нинов, защото тя е
Коментари Харесай

Политологът Борислав Ангелов: Атаката е срещу Нинова, защото тя вече е алтернативата

Атаката в този момент е съсредоточена против Корнелия Нинов, тъй като тя е алтернативата на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Това сподели политологът Борислав Ангелов в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Той предвижда, че предизборната акция ще е цялостна с компромати, " черна и мръсна ", а задачата на това ще е да се понижи изборната интензивност, тъй като при висока интензивност ГЕРБ и Движение за права и свободи ще имат по-нисък резултат. " Затова и офанзивата е съсредоточена към Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, тъй като те виждат в тях пречката и алтернативата това да не се случи ", сподели Ангелов.

Той проучва и дейностите на служебния кабинет, назначен от Румен Радев, и видя синхрон сред него и ГЕРБ по тематиката за газа и " Газпром ". " Единият подхваща тематиката, другият я продължава. Има взаимно подаване на топката ", сподели политологът и добави, че задачата на всички е ГЕРБ и Румен Радев да сменят " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия в идващото държавно управление.

" Те се дължат извънредно лицемерно. Служебното държавно управление, назначено от Радев, играе с две тематики, той желае да стои на два стола - от една страна се заиграва с тематиката за F-16, от друга се заиграва с тематиката за " Газпром ", сподели Борислав Ангелов. Той напомни, че едно служебно държавно управление няма пълномощия да взема решение такива въпроси.

" Служебното държавно управление е част от предизборната акция от първия ден на неговото назначение. То се намесва непосредствено по един или различен метод. Има синхрон, който е доста забележим и освен по тематиката за газа, само че и в това, което се прави като чистка в министерствата и ведомствата в цялата страна ", добави политологът.

Според Ангелов задачата на служебното държавно управление е да остане да ръководи и след изборите. " Аз виждам първи проблясъци при някои хора да си основават организации от вида като " Звено " и да си ръководят страната колкото се може по-дълго време. Май месец се говореше, че служебното държавно управление е готово и подредено и в този момент виждаме,че всичко в действителност е по този начин ", сподели той.

Ангелов беше безапелационен, че задачата на ГЕРБ и Движение за права и свободи е да имат 121 депутата, с цел да се сътвори обстановка, в която без тях не може да се образува държавно управление. " Ние в действителност се намираме в патова обстановка. Тези хора желаят този безпорядък в страната да продължи и за в бъдеще ", сподели още политологът.

Според доц.Милен Любенов, който също бе посетител в утринния блок на Bulgaria ON AIR пък казусът е, че двете систематични партии ГЕРБ и Движение за права и свободи са наричани токсични и никой не желае да ръководи с тях.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР