Атаката против " Булгаргаз " и неговия шеф е с

...
Атаката против " Булгаргаз " и неговия шеф е с
Коментари Харесай

Борисов: Ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони


Атаката срещу " Булгаргаз " и неговия началник е за да се върнат медиаторите, това е грандиозна корупционна схема, каквато не сме виждали от 90-те години, коментира Делян Добрев от ГЕРБ при навестяване в село Кирково, заедно с лидера на партията Бойко Борисов.

От 90-те години не сме виждали такава корупционна схема. Цялата битка е за милиарди ", подчертава Добрев.

Бойко Борисов подсети думите на Румен Овчаров от изказването му в предаването " Тази събота и неделя ", че 60 000 мегавата само за 3 секунди са " харизани " на Румъния.

Това е количество, равно на половината за деня консумация на цяла България, заяви Борисов.

" Ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони ", решителен беше той. " Ние ги дебнехме да ги хванем с милиони. На мен ми спретнаха компромат с чекмеджето и ме разнасяха повсеместен месец.

Тук става дума за милиони чекмеджета. И какво става - първите са си внесли рушветите - по 80 лв. на мегаватчас. Аз предизвестих - ще има война с " Булгаргаз ", тъй като едните желаят да вземат " пътя на копринката ", заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съпостави дейностите на Министерство на вътрешните работи със събитията от 1944 година Той укори ръководещите и вътрешния министър, че репресират членовете на партията.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР