Атаката, при който на 7 октомври орди на Хамас избиха

...
Атаката, при който на 7 октомври орди на Хамас избиха
Коментари Харесай

Палестински училища, финансирани от ЕС, са отпразнували атаката на Хамас срещу Израел

Атаката, при който на 7 октомври орди на Хамас избиха минимум 1 200 поданици в израелските гранични кибуци (селскостопански общини) край границата в Газа и отвлякоха над 240, в това число бебета на месеци, е маркирана с тържества най-малко в палестински 11 учебни заведения на Западния бряг. Смущаващата действителност е, че тази апология на жестокостта и омразата се реализира в образователни заведения, финансирани главно от Европейския съюз.

Вноските посредством финансовия механизъм PEGASE на Европейски Съюз, които възлизат на към Евро 220 милиона годишно, са предопределени за заплати на личния състав в просветителния бранш на Палестинската автономност и за създаването на образователни стратегии. Очевидно неконтролирана, тази помощ в действителност поддържа учебно образование в духа на насилието и враждебността към всички, разнообразни от палестинци или мюсюлмани.

„ В чест ” на клането от 7 октомври, две начални учебни заведения в Наблус да вземем за пример, са прекратили образователните занятия, а второкласниците са получили за домашно задачата да нарисуват „ бойци на Хамас в деяние ”. Видеоклипове от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР