Атака срещу министъра на отбраната е атака срещу правителството. Ние

...
Атака срещу министъра на отбраната е атака срещу правителството. Ние
Коментари Харесай

Румен Гечев: Атака срещу министъра на отбраната е атака срещу правителството

Атака против министъра на защитата е офанзива против държавното управление. Ние сме съдружен сътрудник и няма да си позволим да нападаме съдружното държавно управление, в случай че то пази ползите на България, съобщи Румен Гечев от Българска социалистическа партия пред публицисти преди пленума на левицата през днешния ден, помолен да разяснява информация, че от " Демократична България " може да изискат оставката на военния министър.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1162
По отношение на войната в Украйна и глобите против Русия Гечев сподели, че би трябвало да се види какви може да са последствията за България от налагането на наказания.

Защото, исторически видяно, до момента ние постоянно губим, загубихме стотици милиони в Либия, загубихме 2,2 милиарда в Ирак. Сега на България 80 на 100 от горивото идва от Русия, следва ни през пролетта да преговаряме и да сключваме контракти с " Газпром ", само че Франция да вземем за пример това не я интересува, защото те внасят природен газ от Норвегия и от Холандия. Испания внася от Мароко и от Алжир, Италия внася природен газ непосредствено от Либия ", сподели Гечев.

Ние какво вършим – 12 години държавното управление на ГЕРБ саботираше втората газова връзка с Гърция, добави той. Според него е хубаво да се държат речи, само че ние би трябвало да мислим за многомилионния български народ, преди да вземем решение. Едно задълбочаване на опълчването сред Европа и Русия, и Украйна би довела до стопански и до други нещастия, още повече, че и двата народа са приятелски, славянски, съгласно Гечев. Това, което става е доста тъпо, само че отговорните са от всички страни, разяснява още Румен Гечев, представен от Българска телеграфна агенция.

Неговият сътрудник Александър Симов сподели пред публицисти, че Българска социалистическа партия поддържа позиция срещу наказания против Русия още от 2014 година. Във всеки парламент от този момент нашата позиция е била една и съща и никой не може да упрекна Българска социалистическа партия, че не е поредна в позицията си, акцентира Симов. Той уточни, че разбирането на левицата, е, че глобите не са потребни. Не е нужно да търсим някакви други аргументи, а това кой заплаща цената. Досега моделът със глобите ставаше по този начин, че огромните стопански системи намираха метод да се оправят, а стопански системи като българската заплащат цената, сподели Александър Симов.

На въпрос за оставката на министъра на защитата Александър Симов отговори, че към този момент няма позиция на Българска социалистическа партия. Мога да ви кажа моята персонална позиция и тя е, че би трябвало да ценим хората, които демонстрират здрав разсъдък в нагорещена обстановка, уточни той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1162  Войната в Украйна: ДЕН 4 Войната в Украйна: ДЕН 4  Тръмп осъди нашествието на Русия в Украйна Тръмп осъди нашествието на Русия в Украйна  Любомир Каримански: Помощта за Украйна няма да се взима от заеми, а от буфери в бюджета Любомир Каримански: Помощта за Украйна няма да се взима от заеми, а от буфери в бюджета
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР