"Атака" сме против сътрудничество с ВМРО и НФСБ. Това отсече

...
"Атака" сме против сътрудничество с ВМРО и НФСБ. Това отсече
Коментари Харесай

Волен Сидеров разкри заговор между НФСБ, ВМРО и Цветан Цветанов срещу Бойко Борисов

"Атака " сме срещу съдействие с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Това отсече водачът на Атака Волен Сидеров пред Нова тв. От тук нататък националистите нямало да се коалират с двете обединения.
Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ били подпомагани от Цветан Цветанов. След срещата му с Валери Симеонов в Жеравна водачът на НФСБ излиза с революционното изявление за преосмисляне на връзките с ГЕРБ.
На места отпаднали структури на ГЕРБ, правилни на Цветанов, ще подкрепят патриотите, с цел да играят против водача Бойко Борисов. Симеонов постоянно е показвал своята непосредственост с Цветанов, акцентира Сидеров. Нещо повече водачът на НФСБ желал министър председател да е Цветанов.
Много е значимо, че Каракачанов си мълчи, съгласява се със Симеонов, счита водачът на "Атака ". Той е неудовлетворен, че са дадени два милиарда лв. за ненужни самолети. Това беше причина да бъда изключен от комсомола, уверен е водачът на националистите.
Движение за права и свободи дали прием в денят в който Каракачанов и Симеонов оповестили изключването му. Той не изключва разновидността да се кандидатира за кмет на София.
При всички случаи няма да играя подли игри, посочи той за локалния избор. Коалиция по места с партиите на Симеонов и Каракачанов няма да има. Пробив за ГЕРБ ще е в случай че изгубят София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР