Атака обявява записване на кандидати за евродепутати, които в продължение

...
Атака обявява записване на кандидати за евродепутати, които в продължение
Коментари Харесай

Сидеров: Избираме млади хора за евролистата ни с риалити шоу

" Атака " афишира записване на претенденти за евродепутати, които в продължение на 3 седмици ще демонстрират пред жури и пред аудиторията на телевизия " Алфа " за какво желаят да са членове на Европейския парламент. Няма да е нужно да са партийни членове, само че в случай че някой от тях бъде определен, ще влезе след това в политическата групировка. Единственото изискване е да са навършили 21 година ". Това разгласи водачът на " Атака " и на парламентарната група " Обединени патриоти " Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание на въпрос на " 24 часа ".

Самият той ще е в журито. Отпадна разновидността да сме в обща листа с Вътрешна македонска революционна организация - трябваше да сме или и трите партии, което Валери Симеонов не желае, или поотделно, разкри още Сидеров.

" Не може да има интервенция. Има си правилник в дипломацията - ноти, диалог с посланици и така нататък Във Въшно би трябвало да знаят какво би трябвало да създадат, само че би трябвало да реагират по някакъв метод ", настоя Сидеров по турската провокация. ПГ на Оперативна програма внесе искане за чуване на външния министър Екатерина Захариева по абсурда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР