Атака на Малкия кристален глобус в слалома е следващата голяма

...
Атака на Малкия кристален глобус в слалома е следващата голяма
Коментари Харесай

Алберт Попов пред БНТ: Мотивиран съм да се целя в победата във всеки старт

Атака на Малкия бистър глобус в слалома е идната огромна цел пред Алберт Попов. Това показа най-хубавият ни скиор алпиец пред Българска национална телевизия.

Завоюваният първи подиум при започване на годината и са движещата мощ за Алберт Попов към покоряването на нови спортни върхове.

" Наистина се усещам ужасно. В спорта също ще бъда още по-мотивирано и това би ми помогнало да дам още малко от себе си, всеки старт да е офанзива за победа. След това ще пристигна фантазията за глобуса в дисциплината ", показа той пред Българска национална телевизия.

Алберт Попов, Радослав Янков, Екатерина Дафовска, ръководители на федерации и клубове, митове и треньори почетоха с наличието си тържественото отбелязване на.

" Много мотивиращо, вдъхновяващо, радостно и прочувствено е това, което ще се случи, защото оттова съм почнал, там са първите ми стъпки на сноуборд. Тогава съм бил с първата ми каска, първите ми обувки ", спомни си Радослав Янков в изявление за Българска национална телевизия.

През идващия сезон Попов и Янков ще зарадват родната аудитория със.

" Това демонстрира доверието на Световната федерация по ски във връзка с България и на равнището на което към този момент е нашата федерация ", съобщи пред Българска национална телевизия президентът на Българската федерация по ски Цеко Миниев.

Автор: Мартин Гошев

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР