Атака е една последователна национално отговорна партия. Освен с вътрешната

...
Атака е една последователна национално отговорна партия. Освен с вътрешната
Коментари Харесай

Бившият главен секретар на МВР с лоша прогноза за "бандитската" приватизация

" Атака " е една поредна национално виновна партия. Освен с вътрешната сигурност, в качеството на народен координатор ще се занимавам със структурите. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и народен координатор на " Атака " Светлозар Лазаров, като добави, че неотдавна е станал член на партията. Според него с влизането си във властта " Атака " е направила няколко мощни хода и няма заплаха да се обезличи в обединяването на Патриотите. Той даде като образец прекъсването на приватизирането, препоръчано от министърът на стопанската система Емил Караниколов.

На въпрос за какво не подадат сигнали за метода, по който се е направила " бандитската " приватизация, както самият той я назова, Лазаров отговори, че нещата са направени като политика и най-вероятно няма да има наказан. " С това, което предложи Борисов, в случай че не се стигне до наказателно гонене, най-малко информацията ще стане обществена ", добави той.

По тематиката за визитата си дружно с Волен Сидеров в Москва Лазаров съобщи, че " Атака " и нейният водач поддържат двустранни връзки в Русия, които са " учредени на националните ни ползи ". На въпрос за какво са поканили тях той отговори, че не може да дава отговор за уредниците. " Всичко случило се там е записано, в това число нашите изявления. Присъства държавната телевизия. Г-н Сидеров даде изявление за РИА Новости ", уточни Лазаров.

По думите на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Волен Сидеров доста ясно и правилно е защитил българските ползи в Москва във връзка с думите на Власимир Путин, че славянската книжовност е пристигнала от македонските земи.

Относно тероризма Лазаров разяснява: " Всички видяхме до какво води Арабската пролет, процесът на глобализация – до намаляване на нациите. Трябва да се направи избор, в случай че желаеме повече сигурност ", счита той. Според него тероризмът и миграционният напън имат общи корени и тези хора са били поканени в Европа. " От тук нататък би трябвало да се приказва за преустановяване на тези процеси ", добави Лазаров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР