Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си

...
Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си
Коментари Харесай

Ето го тайнствения мъж на Ася Капчикова

Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си и самоличността му, само че близки до някогашната на Криско издадоха, че това е предприемачът Ивайло Христов. Преди време той въртеше ресторант в софийския хотел на семейство Арабаджиеви. Бизнесменът в действителност е много по-възрастен от някогашната Мис Плеймейт – към този момент бил минал петдесетака, а тя е на 32 години.

Мъжът несъмнено определено хваща окото и проличава, че се грижи добре за външния си тип. От всичките му фотоси в обществените мрежи се вижда, че наподобява доста добре, поддържа физическата си форма.



Бизнесменът не е разгласил нито една фотография с Ася в обществените мрежи. Тя преди време беше пуснала фотос с него, само че лицето му беше прикрито. Христов у споделил своя фотография в тил – по какъв начин носи две бебешки кошчета. Тя е оповестена през 2020-а, когато Капчикова роди близнаците си Ивиан и Ианик. Явно точно тях носи Христов в бебешките кошчета.



„ Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И в случай че се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, даже в случай че това е единствено в личните ви очи ” – това е преводът на коментар, който предприемачът е написал на британски към фотографията с децата.



В края на 2021-а се роди и трето момче в фамилията – Ириан. Много хора разясниха, че Ася очевидно доста обича буквата И. Очевидно синовете са кръстени на татко си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР