Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си,

...
Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си,
Коментари Харесай

Его го мъжа, когото Ася Капчикова 5 години кри! Не е първа младост, но... СНИМКИ

Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си, само че самоличността му най-сетне е ясна. Хора от обкръжението на някогашната еротична моделка издадоха пред „ Уикенд ”, че това е предприемачът Ивайло Христов. Преди време той въртеше ресторант в софийския хотел на скандалното семейство Арабаджиеви.
Легенди се носеха за бащата на трите деца на Ася Капчикова, който сякаш бил остарял, само че богат, а хубавицата от Девин била с него единствено поради парите му. По информация на „ Уикенд ” предприемачът в действителност е много по-възрастен от някогашната Мис Плеймейт – към този момент бил минал петдесетака, а тя е на 32 години. Но, в случай че не знаеш възрастта му, в никакъв случай не можеш да му я дадеш. Той несъмнено хваща окото и проличава, че се грижи добре за външния си тип. От всичките му фотоси в обществените мрежи се вижда, че наподобява доста добре, поддържа физическата си форма, почитател е на фитнеса и има добър усет освен към дамите (в лицето на Ася), а и към облеклото си.

Освен това харесва татуси – тялото му е обсипано с тях. На едната му китка е изрисуван пантаграм, който може да бъде знак на Исус Христос и четиримата евангелисти, в случай че е извърнат с върха нагоре, или на дявола, в случай че е с върха надолу. В случая е мъчно да се каже тъкмо по какъв начин си показва притежателят му, че е извърнат знакът, тъй като ръката му се движи, надлежно признакът трансформира разположението и смисъла си съгласно нейните придвижвания. На същата ръка е изписано и цифрата на дявола – 666, което обаче би могло да се трансформира в 999, в случай че се гледа от противоположната страна. Така че единствено предприемачът знае какво е имал поради, когато се е татуирал.

Прави усещане, че в обществените мрежи той не е разгласил нито една фотография в Ася. Тя преди време беше пуснала фотос с него, само че лицето му беше прикрито. Христов у споделил своя фотография в тил – по какъв начин носи две бебешки кошчета. Тя е оповестена през 2020-а, когато Капчикова роди близнаците си Ивиан и Ианик. Явно точно тях носи Христов в бебешките кошчета. „ Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И в случай че се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, даже в случай че това е единствено в личните ви очи ” – това е преводът на коментар, който предприемачът е написал на британски към фотографията с децата. В края на 2021-а се роди и трето момче в фамилията – Ириан. Много хора разясниха, че Ася очевидно доста обича буквата И. Очевидно синовете са кръстени на татко си.

Христов не е разгласил фотоси с Капчикова, само че пък има няколко с Вълчо Арабаджиев, синът на предприемача Ветко Арабаджиев. Явно двамата са близки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР