Ася Капчикова обясни защо е избрала такива странни имена на

...
Ася Капчикова обясни защо е избрала такива странни имена на
Коментари Харесай

Ася Капчикова разкри на кого е кръстила тримата си сина

Ася Капчикова изясни за какво е избрала такива странни имена на тримата си синове и за какво продължава да не демонстрира татко им . В диалог с почитатели Мис Плеймейт изясни, че Ивиан, Ианик и Ириан са кръстени по този начин поради родителите си и единия дядо, само че резервира останалите детайлности в загадка. Hotnews.bg обаче е сигурен, че във всяко име е намерила място първата писмен знак на майка им-А, както и буквите на бащата и на дядото, който са И и Н.

Очевидно става въпрос за бащата на мъжа до нея, тъй като той самият измислил името на третия им наследник. Явно гаджето на Ася е богаташко синче, щом и трите деца би трябвало да са свързани с името на дядо си.

Капчикова не крие, че води първокласен метод на живот и има детегледачка, на която да разчита за помощ в развъждането на хлапетата. Тя твърди, че не крие мъжа до себе си, само че е безапелационна, че и трите й деца са все от него и той е доста грижлив баща.

Бившата на Криско го срещнала преди три години и това трансформирала и нея, и живота й.

Влюбените дружно решили да имат и трето дете, а Капчикова се майтапи, че е подготвена и на още. Тя към момента има да смъква пет кг от бременността, само че пък е радостна, че коремът й е към този момент плосък и спретнат.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР