Ася Капчикова е останала без пукната пара, изгонена от бащата

...
Ася Капчикова е останала без пукната пара, изгонена от бащата
Коментари Харесай

Резил! Мъжът на Ася Капчикова я изритал от вкъщи, взел й децата, оставил я без пари

Ася Капчикова е останала без пукната пара, изгонена от бащата на трите си деца, който я устояваше в последните години . Това се приказва в светските среди в София. Бившата Мис Плеймейт се била прибрала при майка си в родния Девин и там се чудела по какъв начин да свърже двата края. Децата били останали при татко си в София.

Еротичната моделка, която в последните години се пробва да играе ролята на порядъчна жена и многодетна майка, години наред настойчиво криеше с кого споделя живота си. Плеймейтката роди от мистериозния си мъж цели три деца за година и половина – двама близнаци в средата на 2020-а и още един наследник в края на 2021-а. И трите си деца Ася кръсти със странни имена, започващи с буквата И – Ивиан, Ианик и Ириан. Твърди се, че името на бащата било Ивайло. Явно децата са кръстени на него. Бил предприемач – ресторантьор, който от дълго време бил трансферирал петдесетака, само че се поддържал и изглеждал непокътнат. Блондинката живеела с него като принцеса, единствено че нравът му бил много експлозивен и понякога изливал гнева си върху нея, настояват софийските клюкари. Мистериозният ресторантьор доста държал жена му да не се хвали с него, да пази обичайно държание и да не демонстрира децата им в обществените мрежи. Именно по тази причина Ася в никакъв случай не е разгласила в профилите си фотоси на лицата им – постоянно ги крие в емотикони. Твърди се още, че ресторантьорът имал и огромна щерка от предходна своя връзка. Тези детайлности за него излизат в медия за първи път.

Не е ясно с какво някогашната еротична моделка е провокирала гнева на своя покровител, само че към този момент от седмици тя живеела при майка си в родния Девин. Мъжът й я бил изгонил от вкъщи си единствено с облеклата на гърба й. Не й разрешил да вземе децата със себе си. Те останали при татко си, който обаче нямал доста време за тях и ги бил поверил на грижите за професионални детегледачки. Самата Ася преди време се беше хвалила, че разчита на други дами в грижите за момчетата. По този метод имала задоволително време за самата себе си – да върви на фитнес, да се разкрасява и да се радва на живота с парите на мъжа си. Не е необичайно, че успяваше да влезе във форма за негативно време след ражданията.

Този гръм в парадайса се очакваше от дълго време. Още предходната година на рождения си ден напролет плеймейтката сподели разкрепостени свои записи в обществените мрежи. Това стана след много дълъг интервал, в който се опитваше да пази държание. Нищо чудно въпросните записи да не са били единственото провинение на многодетната майка и мъжът й да се е вбесил, в случай че е прекалила.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР