Ася Капчикова е Мис Плеймейт 2015. Тя е сред най-актуалните

...
Ася Капчикова е Мис Плеймейт 2015. Тя е сред най-актуалните
Коментари Харесай

Ася Капчикова Пред Secret.bg: Не Се Продавам За Пари!

Ася Капчикова е Мис Плеймейт 2015. Тя е измежду най-актуалните българки и най-търсените рекламни лица. Капчикова е бишвата половинка на чалга идола Криско. Неотдавна в тв изявление тя съобщи, че е чувала истории за връзки на някогашния рапър с мъже. Дни по-късно предизвести, че страницата й е открадната и може да излезе нагласен чат, в който тя бива уговаряне за секс. Вчера тази информация лъсна в столичен седмичник. Ето какво съобщи плеймейтката в отговор на медийната офанзива пред Secret.bg.

-Ася, излезе информация, че цената ти за една нощ е 2 бона. Спала ли си с някого за пари?

-Много съм евтина. (смее се) Никога не съм спала за пари и не мисля, че е нужно да се изяснявам. Конкретни хора целят да ме очернят, знам тъкмо кой стои зад това нещо. Усмихвам се на тези неща и ги отминавам.

-В материала се цитират и съответни хора, един от тях е люлински ганстер. Познаваш ли го?

-Видях името му за първи път в публикацията, не го знам и не ме интересува. Видях, че се пробват да ме свързват и с някои другари и другари на моето гадже. Ако имаме вяра на тези материали, то с всеки, с който се виждам, имам нещо. Безумно е!

-Преди да излезе публикацията ти предизвести за подобен материал. Как разбра? Имаш прочут публицист в съответната медия?

-Предупредих, че може да създадат нещо против мен, защото откраднаха почитател страницата ми преди 2 месеца. Преди дни получих диалог, за който не знаех, защото не мога да ръководя страницата си. Отговорът е бил на 9 август. Прецених, че е по-добре да оповестя, че не заставам зад страницата си.

-Появи се информация, че това е реакция от страна на Криско. Вярваш ли, че той стои зад нея?

-Дори и по този начин да е – не ме интересува. Не може да ме впечатли с нищо.

-Криско потърси ли те откакто разгласи, че е бил съкровен с мъже?

-Не съм обявяла, че е спал с мъже. Обявих в изявлението си при Венета Райкова, че знам много пикантни истории. Това в действителност е по този начин. Кой както си сметне за добре, дано по този начин да си живее живота.

АСЯ СКАНДАЛНА ПРЕДИ БРАДЪРА: КРИСКО съдебна експертиза ШИБА С МЪЖЕ



-Очакваш ли нови офанзиви против теб?

-Очаквам да се развличам доста с нелепостите, които непрекъснато излизат за мен. Не го схващам като офанзива, а като развлечение от моя страна. Те по всевъзможен метод се пробват да ме очернят. Това не може да ми рефлектира. Знам какъв човек съм.

-Как реагира гаджето ти Живко на тази публикация?

-Той прекомерно добре ме познава. Дори не е станала на въпрос тази публикация, не се връзва на сходни нелепости.

-Излезе информация и за твоя бранд. Крала ли си концепциите за продуктите си?

-Взаимствала съм хрумвания от международни персони, не е било едно към едно. Не съм разкрила топлата вода. Взимам хрумвания на международно равнище, проследявам трендовете. Не виждам нищо неприятно. Всеки, който желае да върви наедно с трендовете, би трябвало да ги следи.

-Как върви самият бранд? Вече е краят на летния сезон.

-Много добре, удовлетворена съм. Имам поръчки. Пуснах гащеризони, върша рокли и се сготвям за новата сбирка.

АСЯ КАПЧИКОВА: ИМАМ ГОЛИ СНИМКИ НА КРИСКО

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР