ASUSTeK Computer продължава да развива гамата си от геймърски монитори,

...
ASUSTeK Computer продължава да развива гамата си от геймърски монитори,
Коментари Харесай

ASUS се готви да пусне гейминг монитора VG258Q с честота на обновяване 144 Hz

ASUSTeK Computer продължава да развива гамата си от геймърски монитори, ориентирани към игроманите с стеснен бюджет. Този път тайванският разработчик е подготвил модела VG258Q, основан въз основата на 24,5-инчова TN матрица с резолюция 1920×1080 пиксела и периодичност на възобновяване от 144 Hz.

ASUS VG285Q се характеризира с време за реакция от 1 ms (от сиво към сиво), пикова бляскавост 400 cd/m2 и неподвижен контрастност 1000:1. Ъглите на видимост съставляват нормалните за TN-матрицата 170° по хоризонтала и 160° по вертикала. За връзка към източник на изображение, може да се употребяват портовете HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 a и DVI-D.



В оборудването на устройството влиза също и чифт 2-ватови стерео-високоговорители, а на задната страна има 3.5 мм аудио-жак за слушалки. Сред другите характерности на устройството следва да се означи поддръжката на технологията за синхронизация AMD FreeSync.

По рафтовете На магазините, геймърският екран ASUS VG285Q ще се появи напълно скоро, само че целесъобразната му цена към момента не е афишира. По предварителни данни, тя ще е към 300 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР