ASUSTeK Computer представи своя собствена алтернатива на кабелите за допълнително

...
ASUSTeK Computer представи своя собствена алтернатива на кабелите за допълнително
Коментари Харесай

ASUS показа GeForce RTX 4070 без конектор за допълнително захранване

ASUSTeK Computer показа своя лична опция на кабелите за в допълнение зареждане на графичните ускорители. В щаб-квартирата на производителя, от редакцията WCCFTech съумяха да се срещнат с видеокартата GeForce RTX 4070, която откъм гърба няма никакви конектори.

За зареждане на необикновената GeForce RTX 4070 се употребява фирмен конектор до разширителния слот PCI Express x16. Той е планиран да доставя до 600 W мощ, т.е. може да се смята за пълностоен сурогат на конектора 12VHPWR. И тук е мястото да споменем, че сходна видеокарта ще може да се употребява единствено със специфична дънна платка.

ASUS показа модела Z790 TUF Gaming за чиповете Intel LGA1700, в който множеството конектори са преместени на задната страна. За зареждане на видеокартата е изведен конектор с надписа GC_HPWR, към който са свързани нормалните PCI-E Power и 12VHPWR. Необичайният ускорител би трябвало да бъде пуснат в продажба преди края на тази година.

ASUS разполага и с подготвен корпус, който може да се употребява за монтиране на гореописаната видеокарта и дънна платка. Вероятно, най-малко за първи път, компанията ще ги предложи като част от готово решение.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР