Asustek Computer (ASUS) вижда голям потенциал в сегмента на дънните

...
Asustek Computer (ASUS) вижда голям потенциал в сегмента на дънните
Коментари Харесай

ASUS вижда голям потенциал в корпоративните дънни платки

Asustek Computer (ASUS) вижда огромен капацитет в сегмента на дънните платки за (DIY) компютрите от корпоративен клас, тъй че му обръща нараснало внимание.

Както оповестява порталът DigiTimes, базирайки се на китайското издание Apple Daily, което на собствен ред цитира думите на вицепрезидента на ASUS Джаки Хсю, че към половината от продажбите на дънни платки за DIY-системите принадлежат на корпоративния бранш. Във връзка с това, тайванската компания създава нови технологии, предопределени за това съоръжение, споделя топ-мениджърът.

По думите му, ASUS има намерение да направи дълготрайни проучвания, с цел да разбере от какви нови функционалности се нуждаят бизнес-клиентите. Компанията също по този начин създава и личен програмен продукт за далечен надзор на корпоративната мрежа и устройствата, свързани към нея.

Хсю показва, че дънните платки, които са предопределени за потребление от фирмите, имат витален цикъл не по-малко от 1-3 години. Няколко такива модели, производителя пусна при започване на октомври 2017 година.

В момента ASUS управлява към 45% от международният пазар на дънните платки, написа DigiTimes.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР