ASUS се извини за печатната грешка в думата Evangelion при

...
ASUS се извини за печатната грешка в думата Evangelion при
Коментари Харесай

ASUS се извини за печатна грешка на платката ROG Maximus Z790 Hero EVA-02: предложи замяна и компенсация

ASUS се извини за печатната неточност в думата Evangelion при флагманската дънна платка ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition на стойност $700. Производителят предложи безвъзмездна подмяна на декоративната част с грешката. Нека ви напомним, че на корпуса на I/O врата написа „ Evangenlion “ вместо „ Evangelion “.

Компанията заяви, че потребителите, които намират печатната неточност на дънните си платки за неприемлива, могат да се свържат с екипа по поддръжката на компанията и да стартират процедура за замяна.

„ Получихме известия по отношение на дънната платка ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition за неправилното изписване на думата „ Evangelion “ върху декоративната част на корпуса на I/O конектора. Искрено се извиняваме за всяко комплициране или стеснение, което това може да е предизвикало. За консуматори, които към този момент са конфигурирали дънната платка в компютъра си, е значимо да се означи, че печатната неточност е чисто естетическа и не визира функционалността или продуктивността на дънната платка “ — се споделя в формалното изказване на компанията, оповестено на нейния уебсайт.

ASUS предлага да размени декоративната част с печатната неточност. Вярно е, че притежателите на платките с печатна неточност явно ще би трябвало да сменят детайла сами. ASUS също разгласи, че като отплата е решила да удължи гаранцията на тези дънни платки с една година:

„ Като отплата за грешката предлагаме една година спомагателна гаранция за този модел дънна платка, а също по този начин осведомяваме за отварянето на стратегия за замяна. ASUS е подготвен да даде поправена декоративна част, която крайните консуматори могат да употребяват, с цел да заменят неверно отпечатаната част. Ако срещнете горния проблем, апелирам, свържете се с локалното обслужване на клиенти за повече детайлности. “

„ Ние разбираме значимостта на този проблем и желаеме да ви уверим, че сме решени да го разгадаем допустимо най-бързо. Ако имате някакви въпроси или подозрения, апелирам, свържете се с нашия екип по поддръжката на клиентите на ASUS “ — добави производителят.

Трябва да се означи, че за известно време грешката остана незабелязана от самата ASUS, само че първите септемврийски видеоклипове с разопаковането на новата платка разкриха сбъркания надпис.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР