ASUS съобщи, че на CES 2024 официално ще представи геймърския

...
ASUS съобщи, че на CES 2024 официално ще представи геймърския
Коментари Харесай

ASUS ще представи на CES 2024 геймърския мини-десктоп компютър ROG NUC

ASUS заяви, че на CES 2024 публично ще показа геймърския мини-десктоп ROG NUC — това ще бъде първият план на компанията в тази продуктова категория.

Миналото лято Intel разгласи, че ще спре да влага в своята продуктова линия NUC и ще трансферира всички свързани активи на ASUS. Тайванският производител пое отговорността за поддръжката на съществуващите системи и управлението при създаването на идващото потомство NUC артикули. Имаше спекулации, че ASUS би желала да включи един от новите модели в линията ROG, а в този момент компанията удостовери тази информация на страницата си в обществената мрежа X.

Съдейки по тийзъра, геймърският мини-компютър има някои прилики с модела Intel NUC 12 Enthusiast с кодовото име Serpent Canyon, който получи мобилен процесор Intel Core от 12-то потомство и мобилна графика Intel Arc A770M. ASUS към момента не е имал артикули с Arc графика в продуктовата си гама — може би ROG NUC ще бъде първият. CES 2024 се открива идната седмица и тогава тайванският производител ще разгласи всички детайлности по отношение на игровия мини-компютър, в това число и неговите спецификации и цени.

Спомнете си също, че на CES 2024, MSI има намерение още да показа и първата си портативна игрова подпора с RGB-джойстици.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР