Asus са един от онези производители, които или правят нещо

...
Asus са един от онези производители, които или правят нещо
Коментари Харесай

Asus ROG Phone - новата уникална играчка в света на Android


Asus са един от тези производители, които или вършат нещо много криво-ляво, или вършат нещо, което носи същински нововъведения и промени към прекарването с дадената джаджа.

Новият Asus ROG (Republic of Gaming) Phone спада към втората категория. Затова и би трябвало да признаем, че сме много впечатлени от всичко, което този смарт телефон е и може да бъде.

Първото, с което ни сграбчва, е дизайнът - стабилен корпус от метал и стъкло с много атрактивни медни решетки на гърба, през които се охлаждат чиповете в телефона.

Две камери на гърба обезпечават опция за фотоси с бездънен фокус и много допустими видео фрагменти при 4К и 60FPS.

 Снимка 391009

Гърбът е осветлен от логото на Republic of Gaming, а над него е поместен датчик за пръстов отпечатък с неортодоксална форма и разположение.

Шестинчовият екран с 2160 х 1080 пиксела и периодичност от 90Hz обезпечава идеална повърхност за игри и клипчета. А батерията от 4000mAh е една от мощните страни на смарт телефона, само че най-интересното занапред следва.

Телефонът идва с безвъзмезден охладител, който се прикачва към гърба на Asus ROG и е изненадващо спестовен за батерията.

 Снимка 391008

При проби на Phonearena с тежка игра и охладител, работещ на цялостни обороти, батерията спада с към 12% на 30 минути.

За сметка на това телефонът разполага с няколко врата за зареждане, през които батерията се цялостни от 0% до 100% за 90 минути.

За спомагателни 229 $ можем да си купим специфичен док-стейшън от Asus, който трансформира смарт телефона във втори екран за компютъра ни и разполага с четири USB-A врата, Gigabit Lan, HDMI и Display Port.

 Снимка 391007

В него можем да включим както екран, по този начин и най-различна компютърна външна страна под формата на мишки, клавиатури и така нататък

За 399 $ пък можем да си вземем Asus Twinview Dock, който съставлява втори екран с вградени представители, 6000mAh батерия и опция за без значение отваряне на Android приложения по време на игра.

 Снимка 391006

WiGig Display Dock е обичаната ни екстра за Asus ROG, която зашлевява гласовит пестник на Nintendo Switch. Тя трансформира смарт телефона във физически джойстик за подпора и му разрешава да се включи към тв приемник безжично.

Очаква се телефонът да влезе в продажба в точния момент за Коледа, а цената му без спомагателните джаджи ще стартира от 899 $ за модел със 128GB памет.

 Huawei Mate 20 X е по-добро гейминг устройство от Nintendo Switch
Надминава ли смарт телефонът Huawei Mate 20 X конзолата Nintendo Switch

По думите на Ричард Ю, основен изпълнителен шеф на Huawei
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР