Asus представи нов TUF геймърски монитор от своето производство VG249QL3A

...
Asus представи нов TUF геймърски монитор от своето производство VG249QL3A
Коментари Харесай

ASUS представи нов геймърски монитор с 1080p дисплей и 180Hz честота на опресняване

Asus показа нов TUF геймърски екран от своето произвеждане VG249QL3A с изключителни благоприятни условия. Той е оборудван с 23,8-инчов Full HD екран и с идеалната за игри периодичност на освежаване от 180Hz. С IPS технологията и времето за реакция от 1 ms потребителите могат да се насладят на безпрепятствено и висококачествено игрово преживяване.

Какви специфични технологии дава?

За да усъвършенства образното преживяване, устройството е оборудвано с технологията Extreme Low Motion Blur (ELMB), която отстрани призрачните изображения и замъгляването при придвижването в игрите. Функцията Shadow Boost се грижи за подчертаването на детайлите на изображението в тъмните подиуми, без компрометиране на светлите области.

Кои са главните разновидности за връзка?

Опциите за свързване включват портовете DisplayPort/HDMI/жак за слушалки. Устройството е съвместимо с технологиите AMD FreeSync и NVIDIA G-Sync, осигуряващи гладко и незабавно обрисуване с минимално закъснение.

Какви технологии за отбрана на зрението се употребяват?

Особено внимание се обръща на грижата за зрението. Мониторът е получил TÜV Flicker-free и Low Blue Light документи от Германия, което подсигурява понижено напрежение върху очите на потребителите и прави потреблението на монитора по-удобно.

Къде ще се предлага и на какви цени?

Информацията за цената и наличността на монитора към момента не е публично оповестена. Комплектът включва L-образна отвертка, захранващ кабел, управление за бърз старт и гаранционна карта (оборудването може да варира според от региона).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР