ASUS представи на пазара рутера ASUS Blue Cave, използващ две

...
ASUS представи на пазара рутера ASUS Blue Cave, използващ две
Коментари Харесай

ASUS Blue Cave: безжичен рутер за концепцията Smart Home

ASUS показа на пазара рутера ASUS Blue Cave, употребяващ две честотни ленти.
Това е ASUS Blue Cave, основан на 2-ядрен Intel Home Wi-Fi процесор. Устройството разполага с 512 MB оперативна памет, 128 GB флаш-диск и поддържа стандартите 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi в честотните диапазони 2,4 и 5 GHz. Новият рутер обезпечава обмена на данни със скорост 2543 Mb/s (800 + 1734), а за по-стабилна връзка се употребяват четири вградени антени. Интерфейсният панел разполага с пет RJ45 (4 x LAN, 1 x WAN) конектора и един USB 3.0 порт.



ASUS Blue Cave поддържа услугите Amazon Alexa и IFTTT за построяването на интелигентен дом. Така да вземем за пример, потребителят може да каже на Amazon Alexa да изключи Wi-Fi, с цел да не си отвлича вниманието с другите известия, до момента в който се занимава с нещо значимо. Възможно е и основаването на IFTTT аплети.

Рутерът поддържа отбраната ASUS AiProtection, създадена от Trend Micro Дава се една година гратис прилагане на антивирусния пакет Trend Micro Titanium Antivirus+ за два Windows компютъра.

Устройството поддържа Android и iOS приложенията за конфигурация и мониторинг на работата на новия рутер.

Маршрутизаторът ASUS Blue Cave към този момент се продава в интернет магазините на Съединени американски щати при цена $179,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР