ASUS представи графичните карти GeForce RTX 4060 Ti в своите

...
ASUS представи графичните карти GeForce RTX 4060 Ti в своите
Коментари Харесай

ASUS представи GeForce RTX 4060 Ti във версии ROG Strix, TUF Gaming и Dual

ASUS показа графичните карти GeForce RTX 4060 Ti в своите фирмени разновидности ROG Strix, TUF Gaming и Dual. Новите артикули ще бъдат пуснати във версии както с заводски овърклок на графичния процесор, по този начин и без него.

Версиите ROG Strix и TUF Gaming включват огромни охладителни системи с три вентилатора. Дължината на видеокартата GeForce RTX 4060 Ti ROG Strix е 311,4 мм. Тя е по-тънка от останалите модели GeForce RTX 40-серия под марката ROG Strix, само че въпреки всичко изисква три свободни разширителни слота в корпуса на компютъра.

Моделът GeForce RTX 4060 Ti TUF Gaming от своя страна е с дължина 300 мм и дебелина 3,12 разширителни слота. Дължината на модела GeForce RTX 4060 Ti Dual е 227 мм. В компютърния корпус ще са нужни 2,5 разширителни слота. Ще се предлага и в бял вид.

За всички разновидности на GeForce RTX 4060 Ti, производителят упорства за поддръжката на двойна система BIOS с производителни и тихи режими на работа. Вентилаторите на охладителните системи на видеокартите имат функционалността за цялостно прекъсване при липса на съществено натоварване на графичната подсистема.

За страдание, все още на издание на тази вест, производителят не е показал техническите спецификации за всички показани разновидности на GeForce RTX 4060 Ti.

За овърклокнатия модел ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC Edition общоприетата периодичност на графичния процесор е 2565 MHz, а в Boost-режим честотата е 2595 MHz. За овърклокнатата версия на ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4060 Ti OC Edition, честотата на GPU е 2655 MHz. За версията ROG Strix все още на издание производителят не е показал характерностите на графичния процесор.

Всички нови карти са с по един 8-пинов конектор за в допълнение зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР