ASUS представи дънната платка Pro WS TRX50-SAGE WIFI. Тя е

...
ASUS представи дънната платка Pro WS TRX50-SAGE WIFI. Тя е
Коментари Харесай

ASUS представи дънната платка Pro WS TRX50-SAGE WIFI за процесори AMD Ryzen Threadripper 7000 и Threadripper PRO 7000

ASUS показа дънната платка Pro WS TRX50-SAGE WIFI. Тя е оборудвана с процесорен цокъл SP6 (LGA 4844) и е предопределена за неотдавна показаните процесори AMD Ryzen Threadripper 7000 HEDT, както и за моделите Ryzen Threadripper PRO 7000 до 96-ядрения флагман Ryzen Threadripper PRO 7995WX.

Производителят твърди, че новата дънна платка е оборудвана с 36-фазова подсистема за зареждане VRM. За нейното изстудяване дава отговор мощна система от радиатори и два дейни вентилатора, ситуирани от двете страни на процесорния цокъл. ASUS Pro WS TRX50-SAGE WIFI разполага с пет PCIe слота, три от които са по стандарта PCIe 5.0 x16. Платката разполага също по този начин с четири слота за инсталиране на DDR5 RAM памет и поддържа до 1 TB RAM памет с промяна на грешките (ECC). Освен това тя има три M.2 слота за NVMe дискове.

ASUS Pro WS TRX50-SAGE WIFI включва и мрежови конектори 10Gbps и 2,5Gbps и няколко врата USB Type-C (20Gbps). Освен това тя поддържа технологията SlimSAS NVMe и е оборудвана с IPMI интерфейс за офлайн наблюдаване и ръководство на систематичните функционалности.

ASUS не разкрива цялостните спецификации на Pro WS TRX50-SAGE WIFI. Тъй като обаче стартирането на пазара на Ryzen Threadripper 7000 е планувано за ноември, можем да чакаме тези детайлности да бъдат разкрити напълно скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР