Asus E406MA се предлага в няколко конфигурации, базирани на процесорите

...
Asus E406MA се предлага в няколко конфигурации, базирани на процесорите
Коментари Харесай

Asus представи безшумния лаптоп E406MA с 14 часа автономна работа

Asus E406MA се предлага в няколко конфигурации, основани на процесорите Intel Gemini Lake. Новият преносим компютър е доста подобаващ за сърфиране в интернет и за офисна работа.
Asus добави в своето портфолио новия беззвучен преносим компютър E406MA. Това е плътно, леко и фино мобилно устройство с процесор Intel Gemini Lake с 14 часа самостоятелна работа.



Asus E406MA е оборудван с 14-инчовия NanoEdge екран с резолюция 1920х1080 пиксела, поддържащ технологията за оптична оптимизация на изображението ASUS Splendid. Предлагат се няколко конфигурации на новото мобилно устройство с друг модел процесор и друг потенциал на паметта. Базовата настройка включва централния процесор Celeron N4000, 2 GB оперативна памет и 32 GB флаш диск.



Asus E406MA е преносим компютър с напълно пасивно изстудяване, в който няма нито един вентилатор и неговата работа е безусловно безшумна. Охлаждането е фирмено, с тънки топлинни тръби и особено вътрешно разположение на съставените елементи за по-ефикасно разпръскване на топлината. Производителят акцентира, че температурата на зоната, до която се допират дланите на потребителя, не надвишава 36 градуса по Целзий.

Цената на безшумния преносим компютър Asus E406MA започва от $399 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР