ASUS е един от най-големите производители на смартфони, предназначени за

...
ASUS е един от най-големите производители на смартфони, предназначени за
Коментари Харесай

Геймърският смартфон ASUS ROG Phone 7 ще дебютира на 13 април

ASUS е един от най-големите производители на смарт телефони, предопределени за почитателите на мобилните игри, и скоро ще показа още една оригиналност в този сегмент. Тайванският софтуерен колос публично удостовери датата на показване на новия си флагмански геймърски смарт телефон – устройството ROG Phone 7, което публично ще забележим на 13 април.

Към момента не се знае доста за смарт телефона ASUS ROG Phone 7. Очаква се хардуерната основа на новия артикул да бъде високопроизводителен процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. По-рано този месец ROG Phone 7 беше видян в бенчмарка Geekbench дружно с модела 7D. Обикновено телефоните ROG Phone са отпред на класациите за геймърски смарт телефони и ROG Phone 7 евентуално ще продължи тази наклонност.

Данните от бенчмарка демонстрират, че новите смарт телефони от серията разполагат с AMOLED екрани с периодичност на освежаване 165 Hz. Както и предходната година, ASUS ще пусне три версии на флагмана. В допълнение към базовата версия и ROG Phone 7D разработчиците ще показват модела Ultimate – най-производителния вид. Към момента няма по-подробна информация за спецификациите на новите флагмани на ASUS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР