Астрономическото лято вече настъпи, а дните станаха достатъчно слънчеви и

...
Астрономическото лято вече настъпи, а дните станаха достатъчно слънчеви и
Коментари Харесай

Зашеметяващи модни комбинации за дамите с извивки през лятото -

Астрономическото лято към този момент настъпи, а дните станаха задоволително слънчеви и горещи, с цел да сме напълно в летни облекла. И когато приказваме за фешън трендове, съвършени съчетания и зашеметяваща визия, не би трябвало да забравяме и дамите с извивки и макси размери.

Не всички отговаряме на всеобщите стандарти, а последното напълно не е наложително. Има доста дами, на които чарът им е в обилните форми и в това няма нищо неприятно. Дори в противен случай, естественото лъчение е измежду най-красивите неща в една дама.

В доста от публикациите за фешън трендове можем да открием съвършените комбинации на облекла с дребни размери, само че интернет пространството не изобилства от хрумвания и препоръки за. Затова в тази публикация ще ви кажем по какъв начин да съчетаете облеклата за дами с извивки, тъй че да имате зашеметяваща лятна визия.

Рокли в ярки цветове с подобаваща кройка

Лято е и никога не се отхвърляйте от ярките цветове, които ще внесат въодушевление и прохлада в всекидневието ви. В стилните трендове това лято са жълто, алено, синьо, циклама и оранжево. Можете да изберете подобаваща за фигурата ви и мотива рокля в лилаво, алено, розово или жълто. Черното и бялото, несъмнено, също си остават типичен разновидности, на които можете да заложите.

За дамите с извивки са целесъобразни роклите с А-силует. Независимо каква форма има вашето тяло, тази кройка ще направи талията ви да наподобява по-тънка. Основната причина е прибраната и прилепнала горна част на роклята и разкроената долна част. За още по-добра визия можете да добавите и колан, който оформя талията в допълнение. Освен това, този вид рокли са подобаващи както за публични събития и срещи, по този начин и за работа, ежедневни излизания с другари или сантиментални вечери.

Можете да изберете и вталена рокля или такава с права кройка, която е от нееластична материя и не прибавя непотребни извивки по тялото. Дрехите с типичен кройки са елегантни и стилни, без значение в какъв цвят ще изберете да бъдат. Дългите рокли могат отлично да изгладят и оформят фигурата, а като свършек на визията можете да изберете подобаващи токове и аксесоари.

Дънки и панталони с висока талия

Широките дънки и панталони сигурно не са добра концепция за дамите с макси размери. С тях рискът фигурата да наподобява по-голяма е висок. Най-добрият вид са дънките и панталоните с висока талия, които са по тялото, без значение с каква дължина са.

Високата талия, също като роклите А-силует, оформят фигурата и образно я разделят на две елементи. Разбира се, тези модели вършат и талията по-тънка, което ги трансформира желани от от ден на ден дами. Второто им най-голямо преимущество е, че издължават и стесняват фигурата, което е в плюс, изключително за миньончетата.

В никакъв случай не би трябвало да се притеснявате да комбинирате дънки или панталони с висока талия с къса тениска или блуза. Тази композиция носи летен и безоблачен заряд и е чудесна за топлите дни. Освен това, избирайки подобаващите модели, можете да наблегнете частите от тялото, които желаят да изпъкнат.

Относно панталоните с висока талия, можете да се спрете на вталени модели или необятни такива(но не прекалено). И двата разновидността са измежду стилните трендове за тази година, тъй че въпрос на усет, всекидневие и улеснение е кое от двете ще изберете.

Няма потребност да се притеснявате и от дължината на дънките и панталоните. Има модели с друга дължина – над коляното, до него или дълги. Можете да избирате и от по-изчистени модели или по-разчупени. Прокъсаните дънки са цялостен шлагер тази година и съвършена алтернатива както за лятото, по този начин и за прохладната есен. На каквото и да заложите, значимото е да се чувствате удобно.

Блузи с V-образни деколтета и ризи

Блузите с V-образни деколтета и вид „ прегърни ме “ са превъзходен метод да наблегнете горната част на тялото. На пазара към този момент има и по-къси модели, които са превъзходен вид за дънки и панталони с висока талия.
Ако въпреки всичко предпочитате по-дълги разновидности, можете да изберете блузи и топове с пай ръкав или без ръкави, които да прикрият проблематичните зони. Широките ризи също са вид.

Можете да заложите и на вталена риза от подобаваща материя, която да съчетаете с разкроена пола или необятен панталон. Така ще имате стилна и съвременна визия, която акцентира талията ви.

Кои облекла не са подобаващи?

Със сигурност множеството девойки са наясно на какви облекла не би трябвало да се стопират, в случай че имат по-пищни форми. Това са прекомерно компактно прилепналите облекла, райетата, диплите и по този начин наречените гръцки деколтета.

Всички тези облекла „ прибавят “ килограми към външния ни тип и би трябвало изключително доста да се внимава с тях. Дрехите, които стоят прекомерно компактно по тялото, може да подчертаят и най-проблемните зони и места, което би било нежелателен резултат. Но и това предписание си има изключение – прилепналите дънки, блузи, туники и рокли сполучливо могат да подчертаят талията, изключително в случай че ги подберем вярно. Най-неприемлив вид са впитите поли. По-добре изберете разкроена пола с висока талия или права пола, които прикриват ханша, само че добре акцентират и подчертават върху талията.

Райетата са най-неподходящи за по-ниските дами с извивки. Този десен образно уголемява фигурата и това сигурно няма да ви хареса. Освен това, има райета, които могат да ви накарат да изглеждате по-ниски, което също не е издирван резултат.

Диплите и гръцките деколтета също не се предлагат, защото те основават спомагателен размер в горната част на тялото. По този метод фигурата наподобява асиметрична и с небалансирани пропорции, а някои модели могат да ви накарат да се чувствате големи поради размера.

Разнообразието от plus size облекла във физическите магазини към този момент е огромно, само че все пак е допустимо да не сте задоволени от наличните оферти. В тези случаи на помощ идва интернет и множеството , където може да откриете вариации на съвременни и настоящи модели в размери до 6XL и 7XL.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР