Астрономическата пролет настъпи и както за природата, така и за

...
Астрономическата пролет настъпи и както за природата, така и за
Коментари Харесай

Пълният пролетен хороскоп за всяка зодия

Астрономическата пролет настъпи и както за природата, по този начин и за всеки един от нас стартира интервал на огромни промени. Но защо по-точно да се подготвите, може да разберете, като ревизирате хороскопа си.

Овен – Бъдете извънредно деликатни след 18 април

Първите дни на пролетта ще ви заредят с огромна сила и предпочитание за пускане на нов план. Може да промените работата си или да да бъдете нараснали на сегашното си място, от което ще получите цялостно задоволство. След 18 април обаче Марс става назадничав и това ще актуализира някои остарели проблеми. В сантименталната си връзка също ще се сблъскате с неизяснени от предишното несъгласия. В този интервал се срещайте по-често с другари и излизайте измежду природата.

 Близнаци

Телец – Любовта ще превземе всекидневието ви

Любовта ще е главната тематика, която ще завладява мислите ви тази пролет. Ако към този момент имате сериозна връзка, през пролетните месеци ще се радвате на единодушие и схващане с колегата си. Свободните от знака през месец май ще срещнат подобаващ сътрудник. Любовта ще ви кара да цъфтите през идващите месеци и с позитивното си въодушевление бързо ще заразявате близките.

Близнаци – Предприемайте значими промени до 29 април

До 29 април планетите ще работят във ваша изгода. Бързо ще се справяте с предоставените задания, а интензивността ви на работното място ще увеличи сензитивно финансовата ви сигурност. Посветете се на работа през този интервал и ще се чувствате задоволени. След 29 април обаче бъдете по-внимателни, изключително в случай че се постанова да пътувате. В любовен проект за обвързаните предстоят нови кавги, защото сътрудникът ще ви постанова нови лимитирани. Свободните от знака могат да се приготвят за доста флиртове, само че не и за сериозна връзка.

Рак – Спокойни месеци без огромни проблеми

Ще се радвате на една спокойна пролет без изключително огромни проблеми. През идващите месеци ще имате отлични опция, с цел да подобрите връзките си с началниците. Имате късмет за прогрес в професионалната сфера и то без да поемате огромни опасности. Самотните ще срещнат човек, който с огромна непримиримост и самообладание ще заслужи вниманието им. Обвързаните няма да срещнат огромни разтърсвания във връзката си. От втората половина на април се пазете повече, когато пътувате.

Лъв – Повече работа и плевел любовен живот

Пролетните месеци ще ви донесат повече работа, в сравнение с сте очаквали. Ще се наложи да вършиме огромни взаимни отстъпки със свободното си време, с цел да приключите със дилемите в точния момент. Бъдете виновни, само че и следете дали си почивате задоволително. В любовта следва плевел интервал на спорове за обвързаните. Новите връзки през този интервал за необвързаните ще се основават най-вече на пристрастеност и повърхностни страсти и няма да продължат дълго.

Дева – Подгответе се за повече работа

 Дева

През идващите месеци ще бъдете по-ангажирани от нормално и съвсем няма да обръщате внимание на околните си хора. Точно когато приключите с една част от отговорностите си и ще се появяват нови. В всекидневието си ще се съсредоточавате най-вече върху решавате на проблемите, само че в това време ще ви натъжава фактът, че пренебрегвате обичаните си хора и не отделяте задоволително време за отмора.

Везни – Хармонични и приятни месеци за любовта

Предстои ви вълнуваща пролет поради хармоничната любовна връзка, която ще ви изпълва с позитивно въодушевление. От началото на април необвързаните ще имат късмет да стартират връзка с благонадежден сътрудник. За обвързаните интервалът ще е спокоен и даже да се появяват проблеми, те бързо ще се преодоляват. Тази пролет може още веднъж да срещнете хора от предишното си и да се наложи да изяснявате остарели недоразумения.

Скорпион – Ще работите за повече пари

Тази пролет ще бъдете захласнати от мисълта за увеличение на финансовото ви положение. Идеята за повече пари няма да ви остави през идващите месеци, само че с цел да се случи това, ще би трябвало да работите крепко, а не да разчитате на непредвидена облага от лотарията. През месец май ще би трябвало да решавате остарели проблеми в любовта, като ще се наложи да потвърждавате на половинката си, че е измежду целите ви.

Стрелец – Бъдете търпеливи и отговорни

През пролетта ще се наложи да се борите с повече ограничавания от нормално. На работа ще се появяват задания, всяка от които ще е неотложна и ще изисква по-голямата част от времето ви. Бъдете виновни и се стремете да спазвате крайните периоди, тъй като в противоположен случай ще се се изправите пред съществени последствия. В любовта пробвайте да бъдете по-търпеливи и не притискайте ненужно половинката си.

Козирог – Ще напредвате постепенно и сигурно

 Стрелец

Имате късмет за прогрес напролет, само че не би трябвало да избързвате. Насочете силата и ентусиазма си в сфери, от които очаквате резултати. Придържайте се към своите правила и проекти и стойте надалеч от хора, които ви дават обещание бързи пари. За любовния ви живот също стартира трогателен интервал, като необвързаните могат да открият новия си обичан измежду сътрудниците или познатите. Обвързаните ще възродят остарялата пристрастеност между тях.

Водолей – Ще възстановите някои остарели приятелства

Тази пролет ще върнете оптимизма си и ще започнете да роботите по-усърдно. Забравете за стабилността, а преследвайте задачите си до дъно. С интензивността си елементарно ще притегляте вниманието на близките и то единствено по позитивен метод. През идващите месеци е допустимо да възстановите някои от старите си другарства. Предстоят и доста събирания по прекрасен мотив. Периодът е съвършен, с цел да решите старите си проблеми.

Риби – Напрежение с началниците и половинката

Въпреки че имате огромни проекти за бъдещето си, през идващите няколко месеца ще би трябвало да слезете на земята и да погледнете действителността. Няма нищо неприятно в фантазиите ви, само че някои от тях са прекомерно фантастични, с цел да се осъществят. Очаквайте напрежение сред вас и началниците, защото не се чувствате добре заплатени, а те нямат никакво желание да усилват приходите ви. Самотните тази пролет могат да открият постоянен сътрудник, а обвързаните ще подценяват половинката си, с цел да вземат решение проблеми от друго естество.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР